قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

تجهیزات پزشکی شخصی را فراموش نکنید؛ توصیه به زائران اربعین  

مدیرکل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو، بر اهمیت همراه داشتن تجهیزات پزشکی شخصی در سفر اربعین تأکید کرد.
 تجهیزات پزشکی شخصی را فراموش نکنید؛ توصیه به زائران اربعین  



 دو سوم داروهای کشور در سال جاری دو بار گران شدند
۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵ / سایت صفحه اقتصاد

دو سوم داروهای کشور در سال جاری دو بار گران شدند

صفحه اقتصاد -

رئیس سازمان غذا و دارو در تشریح دلایل این افزایش قیمت‌ها اشاره کرد که تغییر در متد لجستیک و حمل‌ونقل نقش کلیدی در این روند داشته است. وی با ارائه آماری تکان‌دهنده از تفاوت هزینه‌ها اظهار داشت: دارویی که پیش‌تر از طریق کشتی و در قالب کانتینر با هزینه‌ای معادل ۳ هزار دلار جابه‌جا می‌شد، اکنون در شرایط فعلاً مجبور به ارسال هوایی شده است که هزینه حمل آن را به ۳۰ هزار دلار می‌رساند.
این افزایش ۱۰ برابری هزینه‌های حمل‌ونقل، مستقیماً بر قیمت نهایی دارو تأثیر گذاشته و باعث شده است که دو سوم داروهای کشور در دو بازه زمانی مختلف دچار افزایش قیمت شوند.

 

  مطالعه بیشتر: کشف محموله ۴۰ میلیارد ریالی داروهای غیرمجاز در شاهرود اخبار مرتبط circle علت تذکر دیوان محاسبات کشور به سازمان غذا و دارو چیست؟ …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 صنعت دارو بدون سرمایه‌گذاری به سرنوشت صنعت برق دچار می‌شود
سایت سلامت نیوز

صنعت دارو بدون سرمایه‌گذاری به سرنوشت صنعت برق دچار می‌شود

در مراسم گرامیداشت روز صنعت، معدن و تجارت در رشت، داروسازی بهوزان به‌عنوان واحد نمونه صنعتی استان گیلان معرفی شد؛ همزمان مدیرعامل این شرکت با هشدار نسبت به کمبود سرمایه‌گذاری، محدودیت اعتبارات و قیمت‌گذاری دستوری، تأکید کرد که ادامه این روند می‌تواند به کاهش تولید و تشدید کمبود دارو در کشور منجر شود.
 طلب 200 هزار میلیارد تومانی صنعت دارو از دولت
سایت سلامت نیوز

طلب 200 هزار میلیارد تومانی صنعت دارو از دولت

رییس سازمان غذا و دارو که معاون وزیر بهداشت است، اعلام کرد که مهم‌ترین مشکل تامین دارو متوجه کمبود نقدینگی صنعت است چنانکه هم‌اکنون، صنعت دارو با طلب 200 هزار میلیارد تومانی از دولت و مراکز درمانی و بخش خصوصی مواجه است که البته بدهی 140 هزار میلیارد تومانی مراکز درمانی و بخش خصوصی به صنعت دارو، متوجه بد عهدی سازمان‌های بیمه‌گر در تسویه به موقع با مراکز طرف قرارداد است. 
 تشریح مجازات مراکزی که سقط غیرقانونی انجام می دهند
سایت سلامت نیوز

تشریح مجازات مراکزی که سقط غیرقانونی انجام می دهند

معاون بهداشت وزارت بهداشت، از برخورد سختگیرانه با مراکز و افرادی که خارج از چارچوب‌های قانونی اقدام به سقط جنین کنند، خبر داد.
 سازمان جهانی بهداشت: ابولا در کنگو از کنترل خارج شده است
سایت سلامت نیوز

سازمان جهانی بهداشت: ابولا در کنگو از کنترل خارج شده است

سازمان جهانی بهداشت (WHO) هشدار داد که شیوع ابولا در جمهوری دموکراتیک کنگو خارج از کنترل است و این کشور بیش از ۵۰۰۰ مورد تایید شده و ۲۳۷۸ مورد مرگ را گزارش کرده است.